Wat leuk dat u onze bedrijfspagina bezoekt! Hartelijk welkom smile .

Wij, Maria & Hans wonen in Heesch. Wij hebben jaren lang hobbymatig wijnen en likeuren gemaakt. Omdat Maria eind 2020 met pensioen gaat, leek het ons leuk om van ons hobby ons beroep te maken.

We hebben heel lang gezocht naar een geschikte locatie voor ons bedrijf, omdat het ook vergunningstechnisch moet kloppen. Bij toeval kwamen wij in C'parkbata terecht, de voormalige schoenfabriek. Ons bedrijf bevindt zich in het "ambachtsgebouw 32 unit C11" tegenover de sportschool Spear.

 

In onze bedrijfsruimte maken wij ambachtelijke likeuren, sterke dranken en bonbons. Wij gebruiken natuurlijke producten en voegen geen kleur, geur, conserveer en/of smaakstoffen toe. We betrekken zoveel mogelijk grondstoffen van lokale ondernemers. Vandaar onze naam "Puur Dutch" . 

 

Wij produceren ambachtelijk en zullen dat ook altijd blijven doen. We stoppen liefde en aandacht in onze producten, en maken altijd tijd voor onze klanten om uitleg te geven over hoe onze producten worden gemaakt. En u kunt het ook live zien, we zijn op onze openingsdagen gewoon aan het werken.

 

Bij ons kunt u onder andere terecht voor unieke dranken (ook in vaten en sierflessen), bonbons, cadeaus, kerstpakketten workshops en proeverijen. Maatwerk is altijd mogelijk. Kom gerust lang om te kijken en/of te proeven.

U bent altijd welkom op onze openingstijden of op afspraak (bel of mail gerust)!

Mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch:
06 202 59 258 (Hans) 
06 467 42 305 (Maria)