Hartelijk welkom in onze ambachtelijke Slijterij en Stokerij,

Wat maakt ons nu uniek ten opzichte van andere bedrijven en particulieren die (ambachtelijke) dranken aanbieden? 

  1. Wij maken onze alcohol ambachtelijk zelf van suiker, graan, mais, fruit, melasse en kopen deze niet in. Heel veel bedrijven gebruiken industrieel gemaakte alcohol, gemaakt in roestvrijstalen vaten, in 1 destillaat tot 96% zuiver. Wij maken de alcohol in kleine koperen ketels (10 liter inhoud), waardoor er relatief veel koper om de drank zit, en dat zorgt voor een super zachte alcohol. Vervolgens destilleren we hem nog een 2e keer, zodat hij nog zachter wordt. De alcohol van 85% ruik je dan nauwelijks.
  2. Wij maken de drank kleinschalig, met veel liefde en passie. Tijdens onze openingstijden kunt u ons live aan het werk zien. Geen grote machines, kleur en of geurstoffen of conserveermiddelen. Er wordt veel aandacht besteed aan de smaak, geur en de kwaliteit van onze producten. We zijn klein, en blijven klein. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren indien nodig. Door efficiënt te werken kunnen we toch 600 tot 800 flessen likeur produceren per maand. De door ons zelf gemaakte alcohol, geeft alle dranken een hele zachte smaak.
  3. Bij ons is altijd tijd om te proeven. Kom dus op de fiets, lopend, of neem een BOB mee. We vinden het ook belangrijk om feedback te krijgen.
  4. Gastvrijheid gaat voor alles. U bent altijd welkom om te komen kijken als we open zijn. 
  5. Wij hebben vergunning om alcoholische dranken te maken en te mogen verkopen.