Puur Dutch

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Puur Dutch

Ambachtelijke Stokerij & Slijterij

Puur Dutch is een familiebedrijf waarin ambachtelijk sterke dranken, likeuren, likorettes en bonbons worden gemaakt van pure producten. Wij verzorgen ook proeverijen en workshops. Ambachtelijk wil zeggen traditioneel zoals het vroeger ook gebeurde; Kleinschalig vol liefde, passie en vakmanschap. De gebruikte alcohol wordt zelf gemaakt in onze kleine ketels door dubbele destillatie van vergistte mais, suiker, graan, melasse, druiven en heel veel andere soorten fruit. Onze kleine ketels zorgen voor een heerlijke zachte alcohol, dat is te proeven in al onze dranken. Ook het maken van onze bonbons is puur handwerk. Hazelnoten worden bij ons gebrand en caramel vers gemaakt. Onze grondstoffen komen indien mogelijk uit Brabant en we voegen geen kunstmatige kleur-, geur- en of smaakstoffen toe.

Loop op onze openingstijden gerust binnen om live mee te kijken of om onze heerlijke producten te proeven. Het is ook in overleg mogelijk om buiten openingstijden langs te komen.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten,

 

Maria, Floor, Jeroen, Peter en Hans

Over ons

Puur Dutch is een familiebedrijf waarin ambachtelijk sterke dranken, likeuren, likorettes en bonbons worden gemaakt van pure producten. Wij verzorgen ook proeverijen en workshops.

Ambachtelijk wil zeggen traditioneel zoals het vroeger ook gebeurde. Bijvoorbeeld het malen van graan en mais met de hand, kleinschalig vol liefde, passie en vakmanschap.

De gebruikte alcohol wordt zelf gemaakt in onze kleine ketels door dubbele destillatie van vergistte mais, suiker, graan, melasse, druiven en heel veel andere soorten fruit.

Onze kleine ketels zorgen voor een heerlijke zachte alcohol, dat is te proeven in al onze dranken.

Openingstijden

Contact Info

  Europaplein 1 5684 ZC BEST
  In gebouw 32

  Noord Brabant, Nederland

  info@puurdutch.nl

  Hans 06 202 59 258

  www.puurdutch.nl

 

©2021 Puur Dutch. All Rights Reserved. Designed By    Puur Dutch

Search